NAVIJAČI DINAMA U ŠOKU: Evo tko je pogurao Ljubičića u AEK Atenu!

FOTO:

Robert Ljubičić jučer je i službeno postao igrač aktualnog grčkog prvaka AEK-a iz Atene. Hrvatski mediji prenijeli su kako transfer iznosi 3.5 milijuna eura + 10% od sljedeće prodaje.

Grčki mediji dodaju da bi Dinamo, ako se ostvare klauzule iz ugovora, s bonusima za Ljubičića mogao dobiti više od 4 milijuna eura. No otkrivaju da je Ljubičić davna želja aktualnog prvaka Grčke, koji se službeno raspitivao za njega još ljetos: “Dinamo je odgovorio da bi prodao Ljubičića za 8 milijuna eura”, piše Sport24.

A Grci također iznose zanimljive informacije. Naime, oni tako pišu da je Domagoj Vida upravo najzaslužniji za dolazak veznjaka kojeg je Dinamo pretvorio u lijevog beka. “Vida je igrao veliku ulogu u ovom transferu. U zadnja 24 sata više puta je zvao Ljubičića uvjeravajući ga da je AEK-ov projekt sjajan za njega.”

Vida (34) je u AEK prešao u ljeto 2022. iz Bešiktaša. Od tada je ključni član momčadi koja je prošle sezone osvojila duplu krunu u Grčkoj. Za Dinamo je igrao od ljeta 2011. do zime 2013. Kupljen je od Bayer Leverkusena za 1.3, a prodan Dinamo Kijevu za 5 milijuna eura. Na Maksimiru je osvojio dva prvenstva i jedan kup Hrvatske.

Podsjećamo, Robert je došao iz Rapid Beča u Dinamo za tri milijuna eura u ljeto 2022. godine.

Komentari

komentara

« Povratak