NAVIJAČI DINAMA U ŠOKU: Nakon derbija odlazi ponajbolji igrač!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas praktički može osigurati novi naslov prvaka Hrvatske. Naime, ukoliko Modri upišu pobjedu protiv Hajduka onda će se prednost povećati na nedostižnih +11, a treba dodati kako ekipa iz Maksimira još ima utakmicu manje.

Osim nove berbe bodova, derbi također ima zanimljivu podlogu. Naime, kako Germanijak doznaje, ako Dinamo u naredna dva kola (Hajduk i Osijek) upiše pobjede onda bi kapetan Arijan Ademi mogao otići iz kluba! Destinacija? Kina!

Naime, kapetan Arijan Ademi dobio je konkretnu i vrlo bogatu ponudu iz Kine i mogao bi za koji tjedan napustiti Maksimir. Prema informacijama Germanijaka, razgovori o Ademijevu transferu vrlo su ozbiljni, kineski klub je, navodno, spreman ispuniti i neka dodatna jamstva da bi privukao Dinamova kapetana i time na najmanju mjeru sveo potencijalne financijske rizike, koji nisu rijetkost na kineskom nogometnom tržištu.

Nije poznato o kojem klubu se radi, ali ono što je poznato je da su cifre zaista ogromne te kako je teško ostati imun na takve ponude. Inače, prijelazni rok u Kini traje do 7.travnja, uz vjerojatnost da bude i produljen za još tjedan-dva, što je u Kini normalna pojava, dakle, ima još vremena za ovaj posao, a hoće li Ademi otići, osim o njegovoj želji moglo bi ovisiti i o Dinamovim rezultatima u narednih sedam dana.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak