NAVIJAČI GA ŽELE: Evo tko je večeras gledao susret Hajduka i Rijeke!

FOTO:

Hajduk Split je danas došao do hrvatskog Kupa svladavši u finalu 3:1 Rijeku. Junak Splićana bio je Dario Melnjak koji je dva puta bio strijelac, a jednom je poentirao Ferro. Dok je kod gostiju zabio Josip Drmić.

A uoči utakmice viđen je poseban gost na Poljudu. Naime, večerašnju veliku pobjedu Hajduka pratio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac, koji je pretrpio ozljedu u posljednjoj utakmici Intera u ovoj sezoni, na splitski stadion je stigao uz pomoć štaka.

Perišić će zbog ozljede lista koju je zadobio morati prisilno pauzirati jedan mjesec, a to znači i propustiti četiri lipanjske utakmice reprezentacije u Ligi nacija. Hrvatska reprezentacija, podsjetimo, okuplja se u ponedjeljak 30. svibnja, a u lipnju je čekaju četiri susreta u Ligi nacija – protiv Austrije (3. lipnja u Osijeku), Francuske (6. lipnja u Splitu), Danske (10. lipnja u Kopenhagenu) i ponovno Francuske (13. lipnja u St. Denisu).

Podsjećamo, Perišić je velika želja Hajduka pa često možemo vidjeti kako navijači zazivaju njegov veliki povratak na Poljud gdje je sve počelo…

Komentari

komentara

« Povratak