NAVIJAČI GA ZOVU NA MAKSIMIR: Pogledajte što je Dinamo objavio legendarnom Kochu

FOTO:

Bivši Dinamov vratar Georg Koch šokirao je danas javnost izjavom da ima rak i da mu više nema spasa. Koch, koji je u Dinamu branio od 2007. do 2008. godine, rekao je da je rak neizlječiv i da bi prije smrti želio još jednom pogledati uživo sve klubove u kojima je branio.

“Bolest je neizlječiva, umrijet ću. Liječnici su mi prije godinu dana rekli da imam šest mjeseci života, ali još sam tu. Volio bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao. Ima dana kad mi se čini da bih mogao iščupati drvo. Tad hodam satima, a ima faza kad se osjećam jadno i ne ustajem iz kreveta. Za stvari za koje mi je inače potrebno pet sekundi, tada mi treba pola minute. Ali borim se i ne kukam, to nikad nije bio moj stil”, rekao je Koch.

Dinamo je svojem bivšem golmanu poslao poruku podrške i objavio je na društvenim mrežama. “Nikad ne buš hodal sam”, objavio je Dinamo uz poruku na njemačkom: “Georg, du bist nicht allein – wir sind bei dir!” odnosno: “Georg, nisi sam, mi smo uz tebe!”

Inače, navijači Dinama smatraju kako se klub treba potruditi kako bi ugostili njemačkog vratara u samom finišu sezone… Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak