NAVIJAČI HAJDUKA U ŠOKU: Evo za koliko će Perišić igrati u Hajduku!

FOTO:

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti, Ivan Perišić, danas je napokon predstavljen kao novi igrač Hajduka! Kako piše na uglednom Transfermarktu, u pitanju je posudba do kraja sezone, a onda će od prvog srpnja i službeno potpisati jednogodišnji ugovor.

Perišić je tako održao svoje obećanje koje je dao prije gotovo šest godina. Predsjednik Hajduka, Luka Jakobušić, nije mogao skrivati sreću: “Zadovoljstvo mi je da Ivanu mogu zaželjeti dobrodošlicu. Ovo je započelo prije tri godine povratkom Lovre Kalinića pa Marka Livaje i onda Nikole Kalinića. Svi oni su ovdje ostavili traga i ovo je vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja, Ivan će igrati za jedan euro, a Hajduk posudba neće ništa koštati.

Ivanu želimo brz oporavak i nije važno kad će se vratiti. Nama je važna sljedeća sezona i dogovorili smo da bi i sljedeće sezone Ivan trebao biti u Hajduku. I u toj sezoni će igrati za jedan euro, a dogovorili smo neke bonuse vezane za Europu. I u ljeto i u zimu Ivan može napraviti transfer za unaprijed dogovorene klauzule.”

Nakon toga riječ je dobio Perišić koji je kazao: “Ne znam što bih rekao. Puno vremena je prošlo otkad sam otišao. Zadnjih dana je bilo puno emocija i problema sa spavanjem. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti ne teren. Jedva čekem da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu.”.

A ono što je fascinantno je podatak u vezi Perišićeve plaće. Naime, otkriveno je kako će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su potpisala ugovor s ovako simboličnom plaćom.

Osim toga, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.

Komentari

komentara

« Povratak