NAVIJAČI HAJDUKA VRIJEĐAJU HNS: Pogledajte što je hrvatski nogometni savez objavio povodom rođendana Livaje!

FOTO:

Najbolji igrač splitskog Hajduka, Marko Livaja, danas slavi 30. rođendan. U još uvijek aktualnoj karijeri bio je član talijanskog velikana Intera, dok je još branio boje uglednih klubova poput Atalante, Rubin Kazana i AEK-a iz Atene.

Sredinom veljače 2021. godine prešao je kao besplatni igrač iz grčkog AEK-a u Hajduk. Malo tko je mogao zamisliti kako će Livaja svojim dolaskom preporoditi Splićane te ih vratiti na pobjednički put. Naime, upravo njegovim dolaskom stigla su dva Kupa u nizu (2022. i 2023. godine), dok navijači sada sanjaju i toliko željenu titulu.

Mnoge hajdučke fan stranice čestitaju rođendan svom idolu, a među čestitkama stigla je i ona iz HNS-a. Hrvatski nogometni savez povodim Livajinog rođendana je objavio: “Sretan rođendan želimo napadaču Vatrenih Marku Livaji!”.

Međutim, fanovima Livaje nije najbolje sjeo izbor fotografije pa tako neki čak i žestoko vrijeđaju HNS zbog toga. Ovo su neki od komentara:

“Gospodine iza profila, dadni otkaz molim te.”

“A slike majketi”

“A jeste odabrali sliku”

“Kako slucajan odabir bas ove slike, koja ste vi gamad, a ne obitelj. Vjerojatno Prasac stoji iza svega.”

Mnogi smatraju kako je HNS baš pretjerao, a početkom tjedna Livaja se iznenađujuće nije našao na popisu igrača za rujanski ciklus kada će Vatreni igrati protiv Latvije i Armenije. Podsjećamo, Marka Livaje nema u reprezentaciji još od lipnja kada je svojevoljno otišao uoči završnice Lige nacija. Razlog je bio zbog vrijeđanja jednog navijača na Rujevici tijekom treninga…

Što mislite, je li HNS zaista pretjerao s ovom fotografijom?

Komentari

komentara

« Povratak