NAVIJAČI HAJDUKA ŽELE POVRATAK DAMBRAUSKASA! No, postoji veliki problem…

FOTO:

Tko će preuzeti vruću klupu Hajduka? To je pitanje koje će si navijači Bijelih postavljati u narednim tjednima.

Mislav Karoglan postao je bivši u ponedjeljak, a do kraja sezone prvu momčad vodit će njegov pomoćnik Jure Ivanković. Odmah nakon odlaska Karoglana razni portali pokretali su ankete u vezi novog trenera Hajduka. Na samom vrhu našli su se sjajni stratezi: Matjaž Kek, Ivan Jurić i Goran Tomić. Ovaj potonji je čak isplivao kao glavni favorit prema HRT-u.

No, navijači ne bi imali ništa protiv velikog povratka Valdasa Dambrauskasa, voljenog stratega iz daleke Litve koji je 2022. godine donio Kup nakon čak devet godina trofejne suše. Navijačima se vrlo brzo uvukao pod kožu pa je bilo nekako nejasno kad je dobio otkaz sredinom rujna iste godine. Čak i Jakobušićevo objašnjenje nije imalo previše smisla jer je otvoreno okrivio Litvanca za neuspjeh u Superkupu te kako su zbog toga ostali bez dobre atmosfere.

Zanimljivo, navijači redovito šalju Dambrauskasu razne poruke te mu praktički svaki put komentiraju fotografije na Instagramu. Svi imaju istu poruku, a šalju je na hrvatskom i na engleskoj jeziku. “Vrati nam se”, “U Splitu si uvijek dobrodošao”, “Čekamo te, za tebe uvijek ima mjesta u klubu”, neki su od komentara.

Želja navijača teško će se sad ispuniti. Dambrauskas je početkom prošlog mjeseca potpisao dvogodišnji ugovor s ciparkom Omonijom. Osim ako se dogodi neki nestvarni preokret…

Komentari

komentara

« Povratak