NAVIJAČI LIVERPOOLA I MAN. CITYA, JESTE LI SPREMNI ZA OVO?

FOTO: Sportbible

Ždrijeb Lige prvaka donio je zanimljive parove, a engleski nogomet na nogama je iz razloga što su kuglice donijele derbi između Liverpoola i Manchester Citya. Tako će Engleska sigurno imati jednog predstavnika u polufinalu Lige prvaka.

Mogu li do finala?

Engleski klub Ligu prvaka je posljednji put osvojio sad već davne 2012. godine! Nakon toga nisu ni jedno bili u finalu, a samo su Chelsea (2014.) i Manchester City (2016.) došli do polufinala tog natjecanja.

Tužna je činjenica kako su Englezi od te 2012. u četvrtfinalima imali samo po 4 predstavnika! Bilo je i nekoliko puta da uopće nije bilo Engleza u toj fazi natjecanja što je samo dokaz da se na Otoku nešto krivo radi. No, Liverpool i Manchester City dokazali su kako treba vjerovati svojim trenerima koji su strpljivim radom došli na korak do polufinala.

Ludi početak travnja

Ždrijeb je danas obavio legendarni napadač Andriy Ševčenko, a ubrzo nakon toga stigao je službeni raspored utakmica. Tako će 3. travnja igrati Sevilla – Bayern i Juventus – Real Madrid, a idući dan na teren idu Barcelona – Roma i Liverpool – Manchester City. No to nije sve!

Svi dobro znate kako je engleski nogomet natrpan ludim i neizvjesnim utakmicama pa mnogi baš zbog toga kažu kako je Premiership najjača ili barem najdraža nogometna liga koju prate.

Tako će Redsi i Plavci imati velike ispite nakon prve utakmice. Pazite samo taj raspored:

3. travnja: Liverpool – Manchester City

7. travnja: Manchester City – Manchester United

8. travnja: Everton – Liverpool

10. travnja: Manchester City – Liverpool

Ipak, kako pišu engleski mediji utakmica između Evertona i Liverpoola morat će se pomaknuti za utorak. Dakle, nakon prve utakmice u četvrtfinalu i Liverpool i City morat će igrati gradski derbi u Premiershipu.

Nogomet nam vrlo često donosi zanimljive priče i komplikacije, a ovo je sigurno jedna od takvih…

Komentari

komentara

« Povratak