Navijači na Facebooku: Suza je pala, a mislim da je i većina vas zaplakala od sreće

FOTO:

Nogometaši Hajduka pobjednici su 31. izdanja hrvatskog nogometnog Kupa. Splićani su u finalnom susretu na Poljudu pobijedili Rijeku s 3:1 te tako stigli do svog sedmog naslova u ovom natjecanju i prvog od sezone 2012./13.

Dugo razdoblje bez trofeja privedeno je kraju nakon devet godina, a koliko je to značilo igračima, treneru i posebice navijačima potvrdili su kadrovi nakon utakmice, ali i komentari na Hajdukovom profilu na Facebooku. Prenosimo ih u izvornom obliku:

“Pravi Hajduk, s glavom i repom, gubili smo a kao da nismo, napadalo se i igralo hajdučki, moram pohvaliti Melnjaka, svaka čast Dario..bravo svima, pametno proslavite i idemo u nove pobjede..ova ekipa može puno kada hoće kao danas..HŽV”, “Suza je pala, a mislim da je i većina vas zaplakala večeras od sreće!! Ne mogu ništa drugo nego da ga volim!!”, “Nadmoćna pobjeda, svaka čast, momci, kapa do poda i hvala vam”, neki su od komentara.

“Momci hvala za sezonu i titulu, ovo se čekalo i uvjeren sam ako ostanu neki igrači možemo uzeti i titulu prvaka države”, “Hvala Bogu, doživio san trofej ponovo”, “Igrali su srcem, sa glavom i repom. Zaslužena pobjeda.”

Komentari

komentara

« Povratak