Navijači najavljuju bojkot utakmica: Je li moguće da Arsenal ovo radi?

FOTO:

Arsenal već dugo ne izgleda kao ozbiljan nogometni klub. Ipak, treba priznati kako Topnici imaju svoje mjesto u eliti, ali nikako da osvoje ozbiljni trofej…

Arsenal ide krivim putem?

Klub iz Londona ove sezone igra jako loše i čini se kako igrači više ne mogu raditi s Wengerom. Francuz je godinama bio poznat kao trener koji voli kupiti nepoznate mladiće te od njih napraviti velike igrače. Ali što mu to sve vrijedi kad je često bio tvrdoglav te uporno ignorirajući dovođenje jakih i gotovih igrača. Upravo iz tog razloga Arsenal danas nije konkurentan za ozbiljne trofeje. Dogodio se tu koji Kup, ali to nije to… i to svaki navijač dobro zna!

Jučer se proširila vijest kako klub nudi novi ugovor za Wengera, a to nije dobro prošlo kod navijača. Navodno se priča o bojkotu utakmica. Bijesni su i ne mogu vjerovati da će još jednu sezonu gledati čovjeka koji nije napravio bitan pomak u osvajanju trofeja. Dodatni udarac bio je poraz kod WBA 3:1 jer sada imaju puno manje šanse za osvajanje 4. mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ostale momčadi izgledaju puno ozbiljnije, i to je činjenica.

Na pitanje o bijesnim navijačima, slavni trener je rekao: “Ne želim im suditi. Meni dovoljno sude, a ja nisam sudac i ne mogu odgovoriti. Svatko je odgovoran za svoje ponašanje, i ja za svoje. Ali ne sudim drugima. Dajem najbolje od sebe. Dokle god sam u klubu, bilo to još dvije godine, 10 godina ili četiri mjeseca, neće biti ništa drugačije. A ostali, neka pogledaju sami sebe”.

I dok se Wenger voli svađati, drugi će osvajati trofeje. Ponekad imamo dojam kako se Arsene namjerno ruga svojim navijačima…

Jedan od najluđih nogometaša ispunio veliki san: Sjećate li se ovog Urugvajca?

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/gospodin-prandelli-leicester-odbio/

Komentari

komentara

« Povratak