NAVIJAČI NE MOGU VJEROVATI: Evo tko se danas oprostio od Dinama!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb započeo je ovaj tjedan s pripremama za novu sezonu, a u isto vrijeme događaju se i promjene u svlačionici.

Tako je prije nekoliko dana stigla vijest kako Modri u novoj sezoni ne računaju na ovu četvorku: Sandro Kulenović, Marko Tolić, Mario Ćuže i Niko Janković. Radi se o igračima koji se nisu ni pojavili na okupljanju uoči početka priprema.

A danas je stigla potvrda kako je Marko Tolić zaista na izlaznim vratima Dinama. Naime, ovaj ofenzivac to je potvrdio objavom na Instagramu. “Dragi navijači, prijatelji kluba, treneri, čistačice, oružari, zaštitari, djelatnici kluba, dragi svi koji volite Dinamo – HVALA! Hvala svima koji su u bilo kojem smislu bili dio moga putovanja u najdražem mi klubu.

Hvala na komplimentima, steknutim prijateljstvima, ljubavi i vjeri koju ste mi pokazali, a posebno hvala na podršci u trenucima kada nije bilo lagano, a bilo je i takvih. Moja priča u našem klubu došla je do kraja i vrijeme je da se s vama oprostim. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, pobjede, slavlja, gostovanja, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda.

Zahvaljujući dragom Bogu ostvario sam veliki dio svojih snova u posljednje tri godine i to su uspomene koje zagrebačkom klincu ostaju urezane do kraja života. Posebnu zahvalu svojim suigračima ostavljam za kraj. Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba, ali prije svega velikim ljudima.

Naučili ste me profesionalizmu, ogromnoj količini rada, odricanja, privrženosti klubu, a ono najbitnije, načinu na koji se bori i živi za sveti grb. Dinamu želim svu sreću u budućnosti, nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom! Voli vas Tola”, napisao je Tolić, koji će karijeru nastaviti u Slovanu iz Bratislave, prvaku Slovačke.

Komentari

komentara

« Povratak