NAVIJAČI ODLIČNO REAGIRALI: Sergej Jakirović protiv Rudeša sprema veliku promjenu!

FOTO:

Dinamo u nedjelju na Maksimiru u 17:30 protiv Rudeša zatvara sezonu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića protiv ekipe koja je već ispala igra revijalnu utakmicu. Ona će poslužiti kao uvod u veliko slavlje, koje će se s Maksimira preseliti na glavni zagrebački trg. Dinamov trener je najavio velike promjene u sastavu za susret s Rudešom.

“Presretni smo epilogom ove sezone jer znamo svi što se događalo. Bili smo uporni cijelu sezonu, držali smo se zajedno i osvojili titulu, a onda i Kup. Znao sam da ćemo u uzvratnoj utakmici na Rujevici biti puno bolji nego u prvoj i tu su do izražaja došli mirnoća i iskustvo naših senatora, lidera momčadi”, rekao je Jakirović u najavi susreta s Rudešom.

Utakmica s Rudešom bit će 59. ove sezone, što je Dinamov rekord. Niste imali vremena ni trenirati ove sezone?

Posao u Dinamu nema veze ni s jednim drugim klubom u kojem sam dosad radio. Svi žele da Dinamo uvijek igra dobro i da pobjeđuje. Tempo je takav da nemate vremena ni tugovati ni slaviti jer vas čeka sljedeća utakmica. To jako smanjuje mogućnost za neke treninge, više je to regeneracija i videopriprema za sljedećeg protivnika i za analize, a ni za to nekad nemate vremena. Jako je puno 59 utakmica, ali ovi dečki su pokazali da to mogu iznijeti i zbog toga je sve na kraju prevagnulo na našu stranu.

Tko će igrati?

Glavni igrači su već na odmoru. Oni će svi, naravno, doći na utakmicu s Rudešom, ali su na odmoru jer neke čeka i Europsko prvenstvo, neke obveze u U-21 reprezentaciji i sutra će sigurno od prve minute igrati tri ili četiri juniora. Ostali će ući, a tu će biti i drugi igrači, koji su čitavo vrijeme bili u momčadi.

Veselite li se proslavi nakon utakmice i autobusu do Trga?

Jako nas to veseli. Od Osijeka pričamo o proslavi i pozivam sve da dođu. Ne treba ih pozivati, osjeti se da svi to jedva čekaju i to će biti točka na “i” cijele sezone. Osobito jer tog autobusa nije bilo već jako dugo i vjerujem da su se ljudi zaželjeli pravog veselja i prave fešte.

Komentari

komentara

« Povratak