NAVIJAČI ODUŠEVILI DALIĆA: Pogledajte što su napravili u Kataru, izbornik na rubu suza…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra dvoboj drugog kola Svjetskog prvenstva, a protivnik je Kanada koja je u prvom kolu izgubila od Belgije 0:1.

Naši nogometaši su prema svemu sudeći dobili spektakularnu motivaciju. Naime, jutro uoči iznimno važnog dvoboja protiv Kanade, 200-tinjak hrvatskih navijača je ispred hotela naše reprezentacije Hilton Doha razvilo veliku navijačku zastavu. Zbog dužine plaže ovoga puta nije bilo moguće razviti cijelu, 200 metara dugačku zastavu, već samo stotinjak 80 metara koliko je dugačka plaža.

“Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Jedino želimo da daju sve od sebe kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu,” kazao je Dado Čor iz Crikvenice.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić spustitio se među navijače kako bi ih pozdravio. Navijački show uz rub plaže pratili su i redsjednik HNS-a Marijan Kustić, Dejan Lovren, Vedran Ćorlika, Martin Erlić, Borna Barišić… “Ovo nam je trebalo,” kazao je izbornik svjetskih doprvaka.

Dalić je bio jedan od rijetkih koji znao za ovo iznenađenje. Bio je vrlo emotivan, napravio je krug oko zastave i gotovo svakom ponaosob pružio ruku, zahvalio se, fotografirao..

“Hvala dečkima na ovome, ovo nam treba. Da osjetimo da je ovo svjetsko prvenstgvo, nažalost nema nas puno ovdje na utakmicama. I ovo je zaista prekrasno,” dodao je izbornik.

Komentari

komentara

« Povratak