NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Evo s kim je Dinamo potpisao ugovor!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb potpisao je suradnju s Castoreom, vodećim svjetskim proizvođačem sportske opreme. Objavu sa službene stranice prenosimo u cijelosti:

“GNK Dinamo s ponosom objavljuje kako je potpisao ugovor s vodećim proizvođačem sportske opreme – Castore, poznatom po svojoj inovativnosti i izvrsnosti. Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, potvrđujući našu predanost unapređenju svih aspekata našeg djelovanja.

Castore – sinonim za inovaciju i izvrsnost

Castore je poznat po svojoj misiji stvaranja najlakše, najizdržljivije i najperformantnije sportske odjeće. Njihov slogan “Better Never Stops” savršeno se uklapa u profil GNK Dinamo, kluba koji svakodnevno teži napretku kako na nogometnom travnjaku, tako i u odnosima sa sponzorima, navijačima i članovima kluba. Zajedničkim naporima, a uzevši u obzir mentalitet i radnu etiku prisutnu u obje organizacije, Castore i GNK Dinamo zasigurno će u budućnosti ostvariti mnoge uspjehe i poslovne rezultate koji će biti od koristi kako našem klubu, tako i našem novom poslovnom partneru.
Tehnološka superiornost i vrhunski dizajn

Oprema Castorea izrađena je uz pomoć najnaprednijih tehničkih tkanina i specijalnih karakteristika, osmišljenih za optimizaciju sportskih performansi u svim uvjetima. Svaki odjevni predmet rezultat je rigoroznih testiranja od strane elitnih sportaša te posebne pažnje na detalje, što je proces koji omoguće izdizanje iznad svih proizvoda konkurencije na tržištu. Neprekidna potraga za marginalnim poboljšanjima čini razliku onda kada je to najpotrebnije, a to se očituje u boljim performansama te, posljedično, i boljim rezultatima na sportskim borilištima.

Globalna prisutnost i ugled

Osnovan 2015. godine, Castore je ušao na tržište na mala vrata, ali se brzo etablirao kao glavna alternativa najvećim proizvođačima sportske opreme. Njihova suradnja s renomiranim klubovima i sportašima, uključujući novog njemačkog prvaka Bayer Leverkusen, škotskog diva Glasgow Rangers, španjolsku Sevillu, te sportaše poput Andyja Murraya i vozače F1 momčadi Red Bull i McClaren, svjedoči o njihovoj izvrsnosti, pouzdanosti te velikoj dozi povjerenja koju uživa među svojim suradnicima.

– Oduševljeni smo što ćemo surađivati s GNK Dinamo. Ne samo da je njihova momčad imala još jednu uspješnu nogometnu sezonu, već klub kao takav predstavlja živopisni primjer naše poruke ‘Better Never Stops’ koju nastojimo promovirati u našem poslovanju i među našim partnerima. Radujemo se što ćemo ugostiti GNK Dinamo u Castoreovu obitelj uoči nadolazeće sezone, izjavio je po potpisivanju nove suradnje direktor marketinškog odjela za sport u Castoreu, Sam Lucas.

– Iznimno sam zadovoljan što je GNK Dinamo potpisao novi ugovor o suradnji s prestižnim proizvođačem sportske opreme, Castoreom. Njihova težnja za kontinuiranim napretkom savršeno se uklapa u filozofiju našeg kluba o stalnom napretku i težnji za izvrsnošću, kako na terenu tako i izvan njega. Ponosni smo što možemo istaknuti da će naši igrači nositi opremu izrađenu od najnaprednijih tehničkih tkanina i posebnih značajki dizajniranih za optimizaciju sportske izvedbe u svim uvjetima, dodao je predsjednik GNK Dinamo, g. Velimir Zajec. 

Pogled u budućnost

Nova suradnja s Castoreom označava i početak nove ere za GNK Dinamo. Vjerujemo da će vrhunska oprema našim igračima pružiti dodatni poticaj i omogućiti im da postignu još bolje rezultate na terenu. Radujemo se svemu što budućnost donosi u ovoj uzbudljivoj suradnji.”

Komentari

komentara

« Povratak