NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Evo što je predsjednik Dinama obećao da će napraviti!

FOTO:

Predsjednik Dinama, Velimir Zajec, mora biti zadovoljan kako je započeo svoj mandat s obzirom da je klub osvojio dvostruku titulu.

Neke odluke su bile njegove, nešto je zatekao, a pravi posao tek će ga čekati ovog ljeta. Prava iskušenja za njega i novu Dinamovu vlast tek slijede. Nakon velikog slavlja na Rujevici dao je vrlo snažne riječi koje su pozdravili navijači:

“Nije tako izgledalo na sredini sezone, no došlo je do nekih promjena, momčad je na to dobro odgovorila i osvojili smo dvostruku krunu. Ova momčad ima dobru budućnost, tražimo kontinuitet. Pokušat ćemo se pojačati, jer za Europu trebaju pojačanja. Nadam se da će i ta utakmica Reala i Borussije da će završiti kako bismo htjeli, da budemo nositelji u play-offu. To bi bio veliki uspjeh za klub.”, rekao je Zajec.

Naravno, jedno od ključnih pitanja glasi: Bruno Petković? Hoće li ostati?

“Petković je naš igrač, to kaže i njegov ugovo. Kako će se to razvijati, to ćemo pričati, sigurno da je sjajan igrač, reprezentativac, koji može igrati još i bolje. S boljim igračima može biti i bolji i on uopće nije tema.”

Nije tema ni Jakirović?

“Nije ni on tema. Da smo htjeli na početku bismo ga smijenili. Ali, rekao sam odmah da nema drastičnih promjena, pokušat ćemo zadržati kontinuitet to puno znači. Zajedništvo između igrača, trenera, kluba, tako se stvara prava škvadra i mi to želimo.”

Znači, idući cilj, pojačanja i Liga prvaka? “Da, pojačanja i Liga prvaka to je sljedeći cilj i da nastavimo sve ono što zacrtali.”

Sada će Zajec i društvo s guštom pogledati finale Lige prvaka. Podsjećamo, ukoliko Real Madrid pobijedi Borussiju Dortmund, to onda znači da će Dinamo svoj europski put započeti u Play-offu Lige prvaka. U suprotnom Dinamo će krenuti od drugog pretkola.

Komentari

komentara

« Povratak