NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Sergej Jakirović objavio veliku vijest nakon remija protiv Rijeke!

FOTO:

Dinamo Zagreb i Rijeka odigrali su prvu utakmicu finala Kupa na Maksimiru. Susret je završio bez golova, a uzvrat je na rasporedu za tjedan dana na Rujevici. Tvrdu prvu utakmicu s Riječanima prokomentirao je trener Dinama, Sergej Jakirović:

“Očekivano, oprezna utakmica s obje strane. Bilo nam je važno ne primiti gol i žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar ulazak u utakmicu. Nakon toga smo imali nekih dobrih tranzicija, koje nismo iskoristili, Rijeka je pogodila stativu i na kraju je rezultat realan”, rekao je u uvodu.

Igra se na dvije utakmice, je li to razlog što Dinamo nije potegnuo danas? “Sigurno. U najavi sam rekao da se danas neće ništa riješiti. Da smo htjeli, htjeli smo, ali nešto se pita i protivnika, koji ove sezone igra odlično.”

Sopić rekao da ni vi ni oni niste igrali dobar nogomet? “Solidno prema dovoljno. Treba biti realan, takva je bila utakmica. Nama je ovo, kažem, bila 49. utakmica u devet mjeseci, a u Rijeci sam u tom periodu odigrao 27. Sve je jasno.”

Na kraju je Sergej Jakirović objavio veliku vijest koja je itekako oduševila simpatizere Dinama: “Zarotirat ćemo momčad, sutra ćemo priključiti šest igrača iz omladinske škole i oni će u ove zadnje dvije prvenstvene utakmice pokazati koliko znaju. Igrat će i oni koji su manje igrali.”

Komentari

komentara

« Povratak