NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: U Dinamu dogovoreno posao godine!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb ove sezone neće igrati grupnu fazu Lige prvaka, a mnogi za to krive sad već bivšeg trenera Igora Bišćana, ali i upravu koja nije odradila kvalitetni prijelazni rok. Barem do tog ludog dvomeča s AEK Atenom u trećem pretkolu Lige prvaka.

U Dinamu su tako ovog ljeta doveli Maura Perkovića (otkupljen od Istre za dva milijuna eura), Maxime Bernauer (1,2 milijuna eura), Takuro Kaneko (posudba 400 tisuća eura), Bogdan Mihajličenko (besplatno ali uz razne bonuse) i Luka Stojković (tri milijuna eura). Od svih ovih navedenih igrača najviše je igrao lijevi bek Mihajličenko dok su ostali imali zaista sporedne uloge ili uopće nisu ni igrali kao npr Perković.

Ipak, najveće pojačanje ovog ljeta prema svemu sudeći neće biti prinova nego zapravo ostanak novopečenog kapetana Brune Petkovića! Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je u Maksimiru zaista dogovoren veliki posao: Bruno Petković postaje najplaćeniji nogometaš Dinama!

SN su tu vijesti dobile danas direktno iz kluba. Petković će biti na sastanku s upravom kluba, a nakon toga bi se trebalo doznati kakvi su uvjeti novog ugovora. Ono što se može prepostaviti jest da će majstor Petković biti sigurno najplaćeniji igrač kluba, što naravno i zaslužuje.

Petkovićev ostanak fantastična je vijest za sve navijače Dinama, a naravno i za trenera Sergeja Jakirovića koji mu je dao kapetansku traku i kojem će biti od presudne važnosti. Dinamo dakle ipak neće ostati bez ‘posljednjeg Mohikanca‘ nakon odlaska Livakovića, Josipa Šutala i Ivanušeca.

Komentari

komentara

« Povratak