NAVIJAČI OPET U AKCIJI: Pogledajte sramotne scene nakon utakmice Graničar – Hajduk!

FOTO:

Tijekom današnjeg gostovanja Hajduka u Županji, gdje se igrala šesnaestina finala Kupa, vidjeli smo nekoliko navijačkih ispada.

Najozbiljniji je bio onaj prije utakmice kada je došlo do sukoba Torcide prvo s malobrojnim Bad Blue Boysima, koji su kako doznajemo i izazvali sukob, a onda i s policijom koja je sve htjela prekinuti.

Nakon utakmice policija je putem priopćenja javila o detaljima:

“Danas, 6. listopada oko 14:50 sati uoči početka nogometne utakmice na nogometnom stadionu u Županji između nogometnog kluba Graničar i hrvatskog nogometnog kluba Hajduka, skupina gostujućih navijača je, unatoč zabrani prisustvovanja utakmicama za gostujuće navijače određenoj od strane Hrvatskog nogometnog saveza, donesenoj u svrhu provedbe mjera sprječavanja širenja bolesti covid-19, pokušala pristupiti nogometnoj utakmici i narušavala javni red i mir. Zbog sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su nad njima uporabili sredstva prisile. U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje trenutno je privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje (teleskopske palice, papar sprej).”

Komentari

komentara

« Povratak