NAVIJAČI OVO ŽELE VIDJETI: Evo tko bi mogao doći na klupu Hajduka!

FOTO:

Hajduk Split već je tjedan dana bez glavnog trenera. Prvu momčad trenutno vodi privremeni trener Mislav Karoglan koji je dobro odradio utakmicu protiv Rijeke, ali onda je stigao neočekivani kiks protiv Istre gdje su uzeli samo bod.

Zbog toga se još uvijek ne zna hoće li ovaj talentirani trener biti potvrđen za duže staze. A kako piše Slobodna Dalmacija, u kuloarima se često spominje naš poznati trener Slaven Bilić!

U moru uzvanika na dojmljivoj svečanosti proglašenja Nassera Al-Khalafija ambasadorom Plazma sportskih igara mladih, u kremi sportskog, političkog, kulturnog i gospodarstvenog života bili su i predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić te bivši igrač i trener „bijelih”, nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Nije tajna kako Jakobušić otprije o Biliću ima jako visoko mišljenje, a dodatno golica maštu navijača činjenica da je trenutno bez angažmana. Maštu navijača sigurno će podgrijati i trenutak ovjekovječen nakon svečanosti. Fotoreporter Cropixa Jakov Prkić uhvatio je u zajedničkom zagrljaju Jakobušića i Bilića, u razgovoru, u dobrom raspoloženju.

Bilić je upravo u Hajduku započeo svoju trenersku karijeru, a njegov veliki povratak potvrdio bi riječi Jakobušića kako želi vidjeti moćni Hajduk. Slaven je u posljednje vrijeme bio povezivan s grčkim Olympiacosom, ali je taj posao ipak odbio…

Komentari

komentara

« Povratak