NAVIJAČI RAZOČARANI: Predsjednik Dinama priznao veliki propust…

FOTO:

Subota prijepodne na Europskom trgu prošla je u znaku proslave, torte i igrača prve momčadi koji su se fotografirali s okupljenima i potpisivali suvenire, no jedan mali detalj je novinarima zapeo za oko. Na proslavi, na kojoj je govorio predsjednik kluba Mirko Barišić, nije bilo predstavljanja novog trenera, koji je samo dva dana ranije dobio novi mandat na klupi Dinama, i to u ovom, za Plave izuzetno važnom trenutku.

Da je Ante Čačić trebao biti na Europskom trgu, priznao je i sam Barišić za Sportske novosti. Veli on, to je možda bio propust.

“Bilo bi vjerojatno bolje da smo novog trenera kao što je to uobičajeno predstavili na press-konferenciji. No, dobro, nadam se da je on dosta poznat, bit će vremena da taj propust nadoknadimo do kraja prvenstva. Nije zapravo odluka o tome da ga nećemo predstaviti bila niti klupska, niti Ante Čačića, tako je ispalo” izjavio je Barišić.

Bilo kako bilo, sa ili bez predstavljanja, Čačić danas mora pobijediti Goricu. O toj utakmici i još četiri koliko ih je pred nama do okončanja tekuće sezone, ovisi prvenstvo. Plavi su prosuili svoju komotnu situaciju na Poljudu i sada moraju pobjedama održavati razmak ispred Osijeka i Hajduka.

Takav rasplet iščekuju svi navijači, nitko nije ostao ravnodušan na lošu partiju Dinama na Poljudu. Jer kako je i sam predsjednik izjavio pred okupljenima „Vjerujem da ćemo prvenstvo uspješno privesti kraju i opet biti okrunjeni šampionskom titulom!”

Komentari

komentara

« Povratak