NAVIJAČI RIJEKE U STRAHU: Evo za koji iznos Pjaca može otići u Dinamo!

FOTO:

28-godišnji Marko Pjaca napravio je fantastičan potez kada se odlučio vratiti iz Juventusa u naš HNL, točnije u Rijeku. Na Rujevici polako vraća svoju staru formu, a dobre partije u prvenstvu donijele su mu povratak u reprezentaciju.

Pjaca je ove sezone u prvenstvu odigrao 24 utakmice te je pritom postigao šest pogodaka uz pet asistencija. Jedan je od ključnih igrača kod Željka Sopića, ali navijači se ipak s pravom pitaju hoće li napustiti Rijeku nakon samo jedne sezone.

Naime, nije tajna da je Pjaca koketirao s Dinamom još prije dvije godine, ali tada se nije mogao složiti dogovor s Juventusom. Ovog ljeta, kad je bilo sve izvjesnije da će Ivanušec otići, Pjaca se činio kao idealno rješenje, no trenutak nije mogao biti gori. Na toj poziciji stigao je Vidović iz Bayern Munchena. Ranije su tu bili Antonio Marin i Gabriel Rukavina.

Iako je Sergej Jakirović želio Pjacu, klub je odlučio da je trenutačno bolja varijanta forsirati mlađe igrače na toj poziciji. Plavi su čekali i gledali kako će Pjaca odigrati u Rijeci i hoće li uspjeti ući u ritam bez ozljeda. Dinamo ga može dovesti ako isplati Rijeci 1.5 milijuna eura i ta opcija se čini vrlo mogućom na ljeto.

Podsjetimo, Pjaca je napustio Dinamo u ljeto 2016. godine. Otišao je u Juventus u rekordnom transferu za koji je Dinamo utržio čak 29.4 milijuna eura. Uskoro je postao i prvotimac reprezentacije, ali su ga uskoro počele mučiti ozljede zbog kojih nikad nije dosegao potencijal.

Stara Dama ga je slala na posudbu po cijeloj Europi. Igrao je u Torinu, Anderlechtu, Schalkeu, Fiorentini, Genoi i Empoliju. U inozemstvu je skupio 134 nastupa u sedam sezona, odnosno nešto manje od 20 utakmica po sezoni.

Komentari

komentara

« Povratak