NAVIJAČI SE VEĆ OPRAŠTAJU OD LOVRENA: Jedan potez u Liverpoolovom dresu nikad mu neće zaboraviti

FOTO:

Na društvenim mrežama već je krenulo opraštanje od Lovrena. Standardno, tu su i dobri i loši komentari jer Lovren je vjerojatno najkontroverznija figura Liverpoola godinama unazad.. (net.hr)

Čini se da je branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren jako blizu odlaska iz redova engleskog prvaka Liverpoola. Britanski mediji cijelu sezonu ga povezuju s raznim europskim klubovima, a najviše se pričalo o interesu talijanske Rome, no čini se da će srebrni Vatreni svoju karijeru nastaviti u Rusiji.

U petak je britanski tabloid The Sun objavio kako je došlo do napretka u pregovorima i da će Rusi za braniča Vatrenih Liverpoolu platiti 12 milijuna eura.

Na društvenim mrežama već je krenulo opraštanje od Lovrena. Standardno, tu su i dobri i loši komentari jer Lovren je vjerojatno najkontroverznija figura Liverpoola godinama unazad. No na jednom potezu mu svako mora čestitati. Da, radi se o “onom” pogotku protiv Borussije Dortmund u Europskoj ligi.

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

SADA JE SVE POZNATO: KYLIAN MBAPPE ODLUČIO U KOJEM KLUBU NASTAVLJA KARIJERU!

VELIKI POVRATAK: Dinamo vraća starog znalca u Maksimir…

Komentari

komentara

« Povratak