NAVIJAČI, ŠTO KAŽETE? Čačić otkrio hoće li voditi Dinamo sljedeće sezone!

FOTO: HINA

Dinamo je osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske! Na Šubićevcu je s 2:0 svladan Šibenik, golovima Tolića i Bočkaja Modri su u pretposljednjem kolu osigurali novu titulu. U posljednjem kolu moći će u revijalnome tonu odigrati Vječni derbi s Hajdukom i proslaviti pred vlastitim navijačima.

Ante Čačić treći je ovosezonski trener na klupi zagrebačkoga kluba koji je priveo dramatičnu utrku kraju. Za Arenasport je rekao:

“Hvala na čestitkama. Ovom utakmicom potvrdili smo naslov, ali nije gotovo. Želimo dati navijačima dobru utakmicu protiv Hajduka. Moram zahvaliti svojim prethodnicima Željku Kopiću i Damiru Krznaru, ali i navijačima koji su napravili sjajan dekor. Moram pohvaliti Livakovića koji je onom svojom obranom omogućio obranu naslova.

U ovoj ligi, koja je bila dosta hirovita, Dinamo je uspio obraniti naslov. Domaćin je pružio dobar otpor, bili su motivirani, ali mi smo utakmicu odveli u željenome smjeru. S ozbirom na moje iskustvo, ljudi su odlučili da ja ovom Dinamu mogu pomoći, što i jesam. Slijedi Hajduk, ali mogu vam reći da nakon toga Čačić ne ide u trenersku mirovinu, a što dalje – utakmica protiv Hajduka zasigurno će otvoriti to pitanje. Bit će to poslastica za poželjeti, uvijek sam govorio da je liga bez Hajduka krnja liga, čestitam i njima jer 10 godina nisu bili drugi. Isto vrijedi za Osijek i za Rijeku. Uvijek je slađe kad je najteže”, poručio je.

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO NAKON DRMIĆA KUPIO OVOG IGRAČA ZA 2,5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak