NAVIJAČI STREPE S RAZLOGOM: Trener Hajduka otkrio hoće li Perišić biti u klubu i sljedeće sezone!

FOTO:

Hajduk Split vratio se pobjedama nakon poraza od Varaždina i remija protiv Istre. U sklopu 35. kola na Poljudu svladali su Goricu 2:1.

Gosti su došli u vodstvo preko posuđenog igrača Dinama Gabrijela Rukavine, ali Hajduk je preokrenuo utakmicu preko Aleksandra Trajkovskog i Rokasa Pukštasa. Hajdukov privremeni trener Jure Ivanković analizirao je pobjedu.

“Kraj sezone, utakmica koja ništa ne znači u smislu ljestvice, ali lijepo je završiti sezonu pobjedom pred navijačima. Na kraju smo dobili podršku, ali i poruku. Nadam se da su svi razumjeli opomenu na kraju”, rekao je Ivanković, a zatim na pitanje je li razočaran da neće ostati na klupi odgovara: “Niti malo”. Zatim ga je dočekalo pitanje ima li ambicija jednog dana vratiti se na klupu Hajduka:

“Ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo za mene. Kad se otvori situacija morate je iskoristiti. Što nosi budućnost, vidjet ćemo. Mlad sam trener, ispred mene je dug put.”

Je li traka Perišiću znak da on ostaje i iduće sezone? “Nismo razmišljali o tome, ali svi se nadamo se će biti još puno utakmica Perišića u Hajdukovom dresu.”

Komentari

komentara

« Povratak