NAVIJAČI SU BIJESNI: Kultni engleski stadion zbog sponzora mijenja ime?!

FOTO:

Vijest kako bi kultni engleski stadion uskoro mogao dobiti novo ime izazvala je bijes navijača. Naravno, opet je razlog – novac.

Kraj jedne ere

Liverpool bi uskoro trebao početi radove na Anfieldu jer žele renovirati i proširiti stadion. S obzirom da se radi o kultnom stadionu, odabrana je opcija renoviranja, umjesto građenja novog. Renoviranje ovog legendarnog zdanja bi trebalo uskoro početi i očekuje se da će Liverpool njime dobiti 7.000 novih mjesta. Radovi će koštati oko 80 milijuna funti, a planirano je da će svi radovi završiti do početka iduće sezone.

Na žalost, novo ruho Anfielda donosi i negativnu stranu. Renoviranje Anfielda neće biti baš jeftino, pa u Liverpoolu traže dodatna financijska sredstva za početak radova. Prema posljednjim informacijama s Otoka, Liverpool će, kao i Barcelona prije nekoliko mjeseci, prodati sponzoru prava na ime stadiona i zaradila od toga ogroman novac.

U klub je stiglo već nekoliko ponuda, no za sada se ne zna koji je sponzor poslao najizdašniju i čije će ime u budućnosti krastiti ovaj nogometni hram.

Podsjetimo, Anfield je dom Liverpoola još od 1892. godine i jasno je kako je vijest o promjeni imena izazvala bijes navijača.

Komentari

komentara

« Povratak