NAVIJAČI SU BILI ZABRINUTI: Trener Dinama otkrio zašto je Petković napustio teren u prijateljskoj utakmici

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb upisao je pobjedu u generalki za nastavak prvenstva. Jakirović i društvo bili su bolji 3:2 od lidera poljske lige Slask.

Navijači Plavih su se jako zabrinuli zbog vijesti oko ključnog igrača ekipe Brune Petkovića. Naime, u 53. minuti je sam izašao iz igre. Nešto je dobacio klupi i odšetao s terena, ali izgledalo je kao da je malo šepao. Izlazak je u izjavi nakon utakmice objasnio Sergej Jakirović.

“Čestitam dečkima na volji, želji i htijenju. Samo se tako i moglo igrati po ovakvom vremenu. Dosta smo se prilagodili terenu jer nismo mogli provući neke zahtjeve koje smo postavili prije utakmice. Jako dobar protivnik, odmah se vidjelo da će biti knap utakmica. Drago mi je da smo zabili tri gola, a dva gola koja smo primili su plod tehničkih grešaka i nekomunikacije.

“Koliko znam, nije se nitko ozlijedio. Bruno je izašao, ali više iz predostrožnosti jer teren u drugom poluvremenu nije bio za igru. Bolje da je izašao. Ademi je i danas imao kapetanski pristup, a kad njega vide, igrači žele da i oni daju još više. Možemo biti zadovoljni onime što smo sproveli ovdje. Ogiwara je dobio prve minute da malo osjeti momčad, imao je jedan jako dobar centaršut. Vidi se da ima dobru percepciju igre, dobro se dodaje naprijed na leđa, mislim da će to biti jako dobro.”

Komentari

komentara

« Povratak