NAVIJAČI SU PODIJELJENI: U Dinamu pala velika odluka u vezi jednog igrača!

FOTO:

Golemi upitnik nadvio se iznad statusa 20-godišnjeg Gabriela Vidovića – hoće li ga Dinamo otkupiti ili će se vratiti u Bayern Munchen gdje ima ugovor do 2025. godine.

Sportske novosti jutros pišu kako je pala konačna odluka. Naime, aktualni hrvatski prvak ne želi platiti 3,5 milijuna eura koliko bavarski gigant traži za svog ofenzivca rođenog u Augsburgu. No, ipak postoji plan B.

Dinamo i dalje želi zadržati Vidovića u svojim redovima pa je na adresu Bayerna poslana nova ponuda, a to je još jedna posudba do kraja sljedeće sezone. Modri su za ovu posudbu platili 500 tisuća eura i još uvijek se ne zna kakav će biti odgovor Bayerna.

Vidović je u 40 utakmica postigao devet pogodaka uz tri asistencije. U Europi je zabio tek jedan pogodak, a u HNL-u je ipak zabijao golove kad je to bilo najpotrebnije odnosno kada su se igrači Dinama mučili i teško dolazili do pobjeda.

Navijači su podijeljeni oko Vidovića, neki smatraju kako treba ostati u Maksimiru dok drugi dio tvrdi kako ipak nije materijal za Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak