NAVIJAČI SU ZABRINUTI: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo napravio nakon što je opet zamijenjen!

FOTO:

Večeras smo vidjeli veliki derbi u talijanskoj Serie A između Juventusa i Milana. ‘Stara dama’ nastavila je nevjerojatnu dominaciju nad Milanom, koji već dugo ne zna za pobjedu protiv velikih rivala. No, navijače više zanima što to radi Cristiano Ronaldo…

Jedini pogodak na utakmici postigao je Paulo Dybala, i to tek u 77. minuti. Zanimljivo, argentinski ofenzivac u igru je ušao u 55. minuti umjesto Cristiana Ronalda. Tako je Ronaldo i drugu utakmicu zaredom morao izaći iz igre. Podsjećamo, Juve je u srijedu u sklopu Lige prvaka svladao Lokomotiv iz Moskve, a Ronaldo je izašao iz igre u 81. minuti. Prilikom izmjene moglo se vidjeti kako Portugalcu nije drago što je izašao iz igre.

Identična stvar dogodila se večeras. Naime, Sarri je samo desetak minuta u drugom dijelu odlučio uvesti Dybalu, a to se na kraju pokazao kao pravi potez jer je upravo Argeninac donio velika tri boda, a samim time i čelnu poziciju na tablici talijanskog prvenstva. Ali, to se nije svidjelo Ronaldu.

Jedan novinar objasnio je situaciju. CR je prilikom izlaska samo bacio pogled na Sarrija, a zatim je nešto rekao na portugalskom i to je bilo upućeno klupi Juventusa, odnosno Sarriju. No, Ronaldo zatim nije otišao na klupu već je odmah odjurio prema tunelu koji vodi prema svlačionicama.

Da li se ovdje radi o nekakvom sukobu između trenera i igrača? Vrijeme će pokazati, ali povijest nam kaže kako se Ronalda ne isplati ljutiti…

Komentari

komentara

« Povratak