NAVIJAČI TRAŽE POJAČANJA: Dinamo dovodi poznatog Japanca!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb iznenađujuće je tih po pitanju pojačanja pa je tako došao samo stoper Bernauer koji je plaćen 1.2 milijuna eura. Tu je i preko 20 igrača koji su se vratili s posudbi, ali većina će dobiti raskid ugovora ili će biti proslijeđeni na nove posudbe.

Trener Dinama, Igor Bišćan, zavapio je poslije utakmice protiv Kopra kako ekipi trebaju novi igrači, a upravi kluba je sada da to i odradi kako treba. Danas su pak domaći mediji prenijeli kako je na radaru Dinama 25-godišnji Takuro Kaneko, član japanskog prvoligaša Hokkaido Consadole Sappora.

‘Transfermarkt’ kaže kako trenutno vrijedi milijun eura, a radi se o desnom krilu ili bočnom igraču. U karijeri je igrao za tri japanska kluba, odnosno nikad nije bio u Europi. Japanska liga odradila je 19 kola, a Kaneko je igrao u svakome od njih.

Ove sezone posebno rastura pa je tako u 22 utakmice postigao devet pogodaka uz četiri asistencije. To je čini se dovoljno da se nađe na radaru europskih klubova koji sve više dovode Japance.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, Kaneko će postati tek drugi Japanac u povijesti zagrebačkog kluba. Prvi je legendarni Kazuyoshi Miura koji se ipak nije previše zadržao u Maksimiru…

Komentari

komentara

« Povratak