Navijači, vežite se: Evo kad će se opet nastaviti Liga prvaka!

FOTO:

Iako mjerama to još nije opipljivo, opadajuće brojke zaraženih i srmtnih slučajeva nude nadu da će se svijet opet pokrenuti iz mjesta u kojem ga je ostavio korona virus. Također, i onaj sportski koji je, uz poneke izuzetke, u totalnoj blokadi. (24sata)

Svi su u problemima, međutim, pod najvećim je reflektorima, logično, nogomet. Europsko je prvenstvo odgođeno za sljedeću godinu, no za Ligu prvaka još postoji nada. Štoviše, talijanski Sky Sport tvrdi da ima točne datume kada će se najelitnije klupsko nogometno natjecanje opet nastaviti.

Atalanta, Atletico Madrid, Leipzig i PSG stigli su se “na vrijeme” plasirati u četvrtfinale, no ostale su još četiri uzvratne utakmice osmine finala. S njima bi sve trebalo opet započeti 7. i 8. kolovoza, a Uefin je plan sve završiti do kraja mjeseca (!).

Bude li tako, Juventus će 7. ugostiti Lyon, a Manchester City Real Madrid, dok će Barceloni dan kasnije na Camp Nou stići Napoli te Chelsea Bayernu.

Već tri dana kasnije počele bi četvrtfinalne utakmice s uzvratima 14. i 15. kolovoza. Osamnaestog dana kolovoza na teren bi izašli polufinalisti, kao i četiri dana poslije, a planirano finale u Istanbulu igralo bi se 29. kolovoza. Isti plan je i za Europsku ligu koja bi se okončala 27. kolovoza u Gdanjsku.

Nova sezona Lige prvaka, stoga, započela bi tek u listopadu, a ne sredinom rujna kako je u normalnim okolnostima.

7./8. kolovoza:
Juventus – Lyon (0-1)
Manchester City – Real Madrid (2-1)
Bayern – Chelsea (3-0)
Barcelona – Napoli (1-1)
11./12. i 14./15. kolovoza:
Četvrtfinale
18./19. i 21./22. kolovoza:
Polufinale
29. kolovoza:
Finale

NAPALJENI NOGOMETAŠ: JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA CHELSEAJA ZAVEO ZAPOSLENICU KLUBA PA DOBIO RAZVOD!

DOVOLJNO DOBRA PONUDA? Barcelona PSG-u ponudila tri igrača za Neymara!

Komentari

komentara

« Povratak