NAVIJAČIMA JE PREKIPJELO: Pokrenuta sjajna akcija protiv očajnog Mourinha!

FOTO:

Manchester United još jednom je razočarao svoje navijače u Premiershipu. Jose Mourinho i njegovi izabranici poraženi su kod Brightona s rezultatom 3:2. Navijači su duboko razočarani jer momčad je opet izgledala loše i bezidejno, a to je izgleda bila kap koja je prelila čašu!

Većina navijača Uniteda izgubila je strpljenje oko Mourinha. Ponajviše mu zamjeraju nebulozne izjave i konstantnu potragu za krivcima dok je samokritiku gotovo nemoguće pronaći. Mourinho ‘plače’ i kad potroši nevjerojatnu sumu novca za nove igrače, ali to i dalje izgleda jako loše na terenu.

Navijači su puni kritike, a najviše se spominje nedostatak energije, strasti i taktičke zrelost. Ovo posljednje ipak ne bi trebao biti problem za Mourinha koji je bio poznat kao taktički maestro, ali očito ga je vrijeme pregazilo.

Ostaje za vidjeti kako će proći ovaj pritisak na trenera jer poznato je kako Jose i uprava nisu u najboljim odnosima. Štoviše, ‘Posebni’ je znao čak izravno preko medija kritizirati vodstvo Manchester Uniteda. Glavni ljudi u klubu očito žele da Jose ode iz kluba, ali u tom slučaju trebali bi mu platiti nevjerojatnu odštetu. Kao nasljednik najviše se spominje Zinedine Zidane.

No, u međuvremenu putem socijalnih mreža pokrenuta je akcija #MourinhoOut te preko te oznake možete vidjeti nevjerojatno ljute komentare navijača Manchester Uniteda kojima je puna kapa ostarjelog Mourinha…

Komentari

komentara

« Povratak