NE IGRAJU NA STADIONIMA? Vodstvo engleske lige pronašlo najbolje riješenje za završetak prvenstva!

FOTO:

Čelnici Premiershipa su tijekom vikenda ponovno raspravljali o idejama za uspješan završetak Premiershipa u sezoni 2019./2020. Nakon novog sastanka izrodila se sasvim nova ideja prema kojoj bi se utakmicce igrale kao na Europskom ili Svjetskom prvenstvu.

Jedina je razlika ta što bi engleski prvoligaši nastupali po nogometnim kampovima u regiji Midlands i okolici Londona gdje se inače priprema reprezentacija Engleske.

Prijenosi bi išli uživo, gledatelja naravno neće biti na dvobojima, Englezima je još ostalo čak 92 utakmica za odigrati za koje postoji termin u lipnju te srpnju nakon odgađanja Europskog prvenstva i prebacivanja za narednu godinu. Ovu vijest donosi ugledni list Independent te navodi kako je ovo najoptimalnije riješenje za nastavak Premierlige, odluku bi trebali saznati do 30. travnja, to je termin do kada su odgođeni svi susreti prva četiri ranga engleskog nogometa.

Za realizaciju ovog plana, klubovi i zaposlenici morali bi se izolirati od obitelji, dakle kao da nastupaju na EP-u ili SP-u, također bi se svakodnevno testirali na koronavirus i morali bi nastaviti samoizolaciju u tim uvjetima. Televizijska prava čine veliki dio financijskog kolača Premiership i naravno da vrše pritisak kako se sezona pod obavezno mora privesti kraju.

Inače, U Velikoj Britaniji je dosada zabilježeno 19.522 slućajeva zaraze koronavirusom i 1228 smrtnih slučajeva.

Komentari

komentara

« Povratak