NE MORAMO SE BOJATI: Evo što Vatrene čeka do kraja kvalifikacija!

FOTO:

Hrvatski nogometaši jučer nisu mogli srušiti neugodni Azerbajdžan, koji je baš protiv Vatrenih odigrao vrlo dobru utakmicu. Dvoboj je završio 1-1, a to je dodatno poremetilo situaciju u našoj skupini. Drugi dvoboj između Mađarske i Slovačke završio je pobjedom Slovaka 2-1 pa je stanje zaista zakomplicirano.

Ipak, unatoč remiju protiv Azerbajdžana naši i dalje drže vrh u skupini E. Hrvatska ima 10 bodova, a Mađarska i Slovačka po 9. Wales je na 6, ali treba istaknuti kako imaju utakmicu manje dok je Azerbajdžan prikovan na dnu sa jednim bodom.

Sada se vraćamo na klupske utakmice, a tek za točno mjesec dana je novi dvoboj Hrvatske. Naime, 10. listopada Vatreni će na Poljudu ugostiti Mađarsku. Slovaci će istog dana ugostiti Wales koji također gaji veliku nadu za prolaskom na Euro.

Naši će tri dana poslije morati na put u Wales. Naši su tamo u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. izborili tešku pobjedu 2:1 kada su pogodili Lovren i Eduardo. I ovo će biti itekako bitna utakmica za naše nogometaše. Wales se pokazao kao tvrd orah kad smo ih u lipnju sredili 2:1. Mađari će istog dana ugostiti Azerbajdžan.

A u 9. kolu Hrvatska će ugostiti Slovačku, dok će Azerbajdžan imati okršaj s Walesom kod kuće. Vatreni će biti slobodni u 10. kolu pa se nadamo kako će izabranici Zlatka Dalića sve obaviti u preostala tri dvoboja.

Situacija je jako komplicirana, ali veseli nas činjenica da viceprvaci svijeta sve imaju u svojim rukama…

PA KAD JE OVO IMAO DINAMO? Dinamovac zablistao u nevjerojatnoj utakmici!

 

Komentari

komentara

« Povratak