NE MOŽE BEZ GLUPIRANJA: Navijači se potukli s interventnom policijom!

FOTO:

Na Prateru je generalno bila jako dobra atmosfera, ali na kraju je bilo i uhićenih, u finišu susreta na tribinama su izbili neredi. Austrijska interventna policija, specijalizirana baš za sportske događaje, privela je nekoliko Hrvata, neslužbeno trojicu-četvoricu…

Skupina od dvadesetak navijača, za koje smo čuli da su uglavnom pripadnici Tornada i Torcide, imala je izvješenu krpu protiv HNS-a, bilo je poznatog skandiranja “HNS pederi…” i paljenja baklji, na što su im ostali gledatelji prvo zviždali, a potom ih i gađali čašama i kovanicama, prenose SN.

Nisu ostali dužni, reagirali su gađajući publiku ispred sebe. To je bio trenutak kad je reagirala policija s kojom su se potukli, da bi na kraju interventna privela u lisicama nekolicinu njih, a i mnogi drugi su dobili poprilične batine.

To se sve događalo na djelu tribina koji nije bio službeni hrvatski sketor. No, potom su u službenom hrvatskom sektoru reagirali Funcuti, Ultrasi i još neki, ali je policija uspjela spriječiti da izbiju veći neredi.

Točne informacije o broju uhićenih i svim detaljima tih incidenata na tribinama Pratera tek će se doznati… Šteta, zaista, Hrvatska je vodila 3:1, išla prema Final Fouru Ligi nacija u tom trenutku, a umjesto slavlje ružni događaji…

Komentari

komentara

« Povratak