NE MOŽE JADNIJE: AC Milan je danas doživio nevjerojatni udarac!

FOTO:

Talijanski gigant, AC Milan, proživljava najgore dane u svojoj velikoj povijesti. A izgleda kako će ova tuga još neko vrijeme trajati…

Svi već dobro znamo kako klubom upravlja famozna Elliott grupa koja baš i nema neke ambicije dugo se zadržati u Milanu. Naime, oni žele što prije prodati klub kako bi izvukli što veći dobitak na tom projektu. Produžena ruka grupaciji je Ivan Gazidis, koji je već napravio kaos.

Podsjećamo, upravo je Ivan Gazidis potjerao Zvonimira Bobana, koji je javno kritizirao rad uprave. Legendarni Hrvat otkrio je kako u klubu vladaju dvije struje te da upravo zbog toga nekadašnji europski prvak ne može ići prema naprijed. Gazidis je uz podršku glavnih ljudi u klubu odmah krenuo u akciju te je Boban postao bivši. Navodno se isto sprema Maldiniju ali Gazidis nije želio dodatno pogoršati situaciju.

Kao nasljednik Bobana nameće se Ralf Ragnick, poznati njemački stručnjak koji je poznat po tome da je ustrojio moćni RB Leipzig. Talijanski mediji dugo su izvještavali kako će Ragnick postati trener ali da će imati funkciju kao manager. Naravno, pod tim se misli na stil koji viđamo u Premiershipu. Nijemac bi imao sve funkcije u Milanu.

No, izgleda kako do toga ipak neće doći. Ragnick je danas za MDR bacio izjavu koja je devastirala navijače Milana:

“Nema ništa od toga. Ranije je bilo određenih kontakata, ali tvrdnje da sam nešto dogovorio nisu istinite”, rekao je Rangnick i tako zauvijek ugasio priču o svom mogućem dolasku u klub.

Gazidis i čelnici kluba sada su u velikim problemima jer moraju pronaći nasljednika za Bobana  i još ranije otpisanog, ali ne i otpuštenog Stefana Piolija kojeg je također trebao zamijeniti Rangnick.

Sedmerostruki europski prvak tako je još jednom razočarao svoje navijače jer ovo je zaista golemi udarac za sve fanove. No, vrijeme će pokazati kako će to izgledati u nastavku sezone, ako do toga uopće dođe.

MIRTA ŠURJAK POZIRALA S MASKOM, ALI SVI SU PRIMIJETILI NEŠTO DRUGO

ČISTKA NA TEATRU SNOVA: United prodaje petoricu igrača, riješava se najplaćenijeg igrača!

 

Komentari

komentara

« Povratak