NE MOŽE MU NITKO NIŠTA: Zdravko Mamić došao na svadbu i bacio ljude u ekstazu!

FOTO:

Zdravko Mamić ponovno je završio na internetu. Mamić je u društvu uvijek jako raspoložen, nerijetko zna zapjevati te nanovo zaintrigirati svekoliku javnost. Sada je jedan uradak objavljen na stranicama Index. hr, glavnu ulogu ima naravno bivši šef Dinama.

Pjesmom Košulja plava odao je počast nedavno preminulom prijatelju i frontmenu Novih fosila Rajku Dujmiću, a nije propustio ni zapjevati svoju omiljenu “Ne može nam nitko ništa”. Ostali sudionici svatova su to potpuno podržali sa oduševljenjem.

Mamić je pobjegao nakon što je u ljeto 2018. nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašen krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz Dinama i nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna te osuđen na šest i pol godina zatvora. U Hrvatskoj je prošle godine podignuta još jedna optužnica protiv njega za izvlačenje novca iz Dinama.

Trenutno se nalazi u Međugorju, dok je njegov brat Zoran trener Dinama iako je i od jedan od optuženih. Video možete pogledati OVDJE.

OVO JE POGODAK SEZONE: EVO ŠTO MANDŽUKIĆ MISLI O SARRIJEVOM OTKAZU!

POZNATI PORTAL TVRDI: Cristiano Ronaldo radi još jedan čudesan transfer!

 

 

Komentari

komentara

« Povratak