NE MOŽE ON BEZ NAS: Predsjednik Srbije lijepi sličice i onda spominje Hrvatsku!

FOTO:

Srbija se nakon nestvarno duge 24 godine plasirala na Europsko prvenstvo pa u toj državi posve logično vlada velika euforija.

Euforičan je i sam predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je poznat kao veliki sportski fan. Tako je na društvenim mrežama osvanuo zanimljiv video u kojem srpski predsjednik Aleksandar Vučić popunjava album sa sličicama za Europsko prvenstvo.

Album pripada njegovom sedmogodišnjem sinu Vukanu, koji je u albumu polijepio samo Srbiju. Oca Aleksandra zamolio je da mu pravilno zalijepi grp Srpskog nogometnog saveza, što je Vučić i otkrio: “Ovo je Vukanov album za Europsko prvenstvo.”

“Popunjena je samo reprezentacija Srbije, a zamolio me je da mu točno zalijepim ovaj grb Fudbalskog saveza. Nitko neće spavati u nedjelju kada budemo igrali s Englezima. Nitko neće biti na ulici. Ne znam, ljudi, jeste li primijetili. Svi se pravimo da ništa ne očekujemo. Ustvari se svi potajno nadamo da lijepo pobijedimo Engleze, Dance i Slovence. Pa tko god onda dolazio. Onda bismo mogli pobijediti i Hrvate”, dodao je Vučić.

Potom je završio: “E sad, možda i izgubimo od svih njih, ali za nas je najvažnije da se ljudi bore, pa ćemo da vidimo.” Srbija sutra od 21 sat igra protiv Engleske, a u skupini su još Danska i Slovenija.

Komentari

komentara

« Povratak