NE, NIJE PJACA: Dinamo želi dovesti ovog igrača Rijeke!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb još uvijek nije odradio prvi transfer ovog ljeta. Po medijima se spominju Pjaca, Šotiček, Gnezda-Čerin i još neki igrači.

No, sada se aktivirala nova priča pa tako klub iz Maksimira želi dovesti 23-godišnjeg stopera Rijeke, koji se zove Niko Galešić! Nije ta priča nova, spominje se on još od zime, kao velika želja Sergeja Jakirovića, piše Germanijak.hr. Aktualizirala se ta priča čim je završila sezona, no, u ovom trenutku Damir Mišković i Rijeka za njega traže više no što Dinamo može i želi platiti (oko tri milijuna eura).

Ohladila je ta svota ljude u Maksimiru, međutim, Galešićevo se ime pojavljuje u svim razgovorima i očekuje se da će ga Dinamo (ponovno) pokušati dovesti. No, teško je u ovom trenutku reći, koliko je taj transfer izvjestan.

Ima i Rijeka adute u pregovorima jer prema Transfermarktu Niko vrijedi 2.5 milijuna eura. Krajem prošle godine vrijedio je milijun eura, pa je ovaj rast zaista odličan za Rijeku koja to itekako može iskoristiti u pregovorima.

Dodajmo kako je Niko Galešić upisao čak 35 utakmica ove sezone u svim natjecanjima te je pritom postigao pet golova uz jednu asistenciju.

Komentari

komentara

« Povratak