NE PIŠE MU SE DOBRO: Nakon optužbi za silovanje, manekenka iznijela nove skandalozne detalje o Neymaru!

FOTO:

Nakon što je svijet prošli tjedan šokirala tvrdnja brazilske manekenke kako ju je Neymar silovao, u javnost polako izlaze i drugi prljavi detalji.

Ne piše mu se dobro

Osim što stalno ima problema s ozljedama, Brazilac Neymar bi uskoro mogao imati i velikih problema pred zakonom. Naime, kako su brojni svjetski mediji izvještavali prošli tjedan, manekenka Najila Mendes de Souza optužila je Neymara za silovanje. Incident se navodono dogodio prije mjesec dana u jednoj hotelskoj sobi u Parizu. Prema Najilinim riječima, brazilski nogometaš je bio pijan. Naokon što ga je odbila Neymar je fizički nasrnuo na nju te je silovao.

Danas se u javnosti pojavila prepiska komunikacije manekenke i njenog, sad već bivšeg, odvjetnika.

„Udario me, silovao me, bio je pijan i drogiran, to mi je i priznao u porukama. Čak je fotografirao masnice na mojim leđima. Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Željela sam ga prijaviti još u Parizu, ali sam se bojala posljedica.“, napisala je Najila svom bišem odvjetniku, a potom nastavila:

„On je nasilnik i ovisnik o drogama. Mora biti uhićen i poslan na rehabilitaciju. U ovom je stanju prijetnja samom sebi i društvu.

Odvjetnik ju je tada utješio riječima kako će Neymar za sve platiti na sudu. Kada mu je rekla da će objaviti video fizičkog okršaja s Neymarom, on joj je preporučio da to ne čini:

“Pravni sustav ovdje je s razlogom, ali ako želiš pravdu na svoj način, mislim da je bolje da si pronađeš novog odvjetnika.“

Manekenka mu je na to odgovorila:

„Objavit ću taj video. Ne želim da on hoda okolo bez stresa, dok ja ovdje patim”.

U međuvremenu, spomenuti odvjetnik i Najila su prekinuli suradnju. S druge strane, Neymar je protekli vikend dao iskaz u policiji, a uskoro će svoju nevinost pokušati dokazati na sudu.

SVE JE DOGOVORENO: Mateo Kovačić za 50 milijuna eura odlazi u Serie A!

TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH: Nogometaš umjesto luksuznih putovanja odmor provodi radeći na njivi!

Komentari

komentara

« Povratak