NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE: Capello opleo po Donnarummi, Mancini ga brani!

FOTO:

Gianluigi Donnarumma jučer je na San Siru dočekan kao najveći neprijatelj. Razlog je, naravno, njegov ljetošnji prelazak u PSG.

Manchini kritizirao publiku

Gianluigi Donnarumma povratak u Milano neće pamtiti po dobru. Prvo ga je u ponedjelja dočekao golemi transparent:

“Donnrumma, u Milanu više nikad nećeš biti dobrodošao. Go*no od čovjega”

Sinoć je pak, na utakmici protiv Španjolske, u polufinalu Lige nacija dočekan uvredama, pogrdnim transparentima i zvižducima s tribina San Sira. Da stvar bude gora, Italija je izgubila s 1:2 te tako prekinula niz od 37 utakmica bez poraza.

Podsjetimo, Donnarumma je ovo ljeto odbio produljiti suradnju s Milanom te je prešao u redove PSG-a. Navijači Milana mu to nikako ne mogu oprostiti, pa čak ni kad igra za reprezentaciju.

Zaglušujući zvižduci ljutitih navijača, koji su se sinoć orili San Sirom svaki put kad bi mladi talijanski vratar dodirnuo loptu su zasmetali i izborniku Robertu Manciniju:

„Naravno da se Gianluigiju to nije svidjelo, kao što se nije svidjelo ni nama. Igrala je Italija, a ne neki klub. Mogli su to preskočiti za ovu utakmicu i sačuvati za utakmicu PSG-a i Milana. Italija bi valjda trebala biti iznad svega.”

I dok je Mancini branio Donnarummu, ugledni talijanski stručnjak, bivši izbornik i trener Milana, Fabio Capello ipak ima drugačije mišljenje:

„Nadam se da je Donnarumma zadovoljan time kako mu se razvija karijera u reprezentaciji, bio je ključan igrač ekipe koja je postala europski prvak i to mu nitko ne može uzeti. Ipak, dozvolite mi da kažem jednu stvar. Donnarumma je odlaskom u PSG pokazao manjak poštovanja prema Milanu i njegovim navijačima. Zbog svega što je taj klub dao njemu i njegovoj obitelji, trebao se ponijeti drugačije.”

Komentari

komentara

« Povratak