NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE NA KRAMARIĆEV POTEZ: Evo što kaže izbornik…

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, odradio je jutros presicu na kojoj je prokomentirao neočekivani remi protiv Walesa koji smo vidjeli sinoć na Poljudu.

Vatreni su poveli preko Kramarića u 28. minuti, ali su u 93. minuti primili pogodak koji je zabio Nathan Broadhead. Zanimljivo, bio je to posljednji napad Walesa, a nekoliko sekundi prije iz igre je izašao kapetan Luka Modrić.

“Tužan sam jer smo izgubili dva boda u zadnjoj minuti iz jednog udarca u okvir gola. Imali smo kontrolu, na 15-ak minuta pali smo u drugom dijelu, pa se vratili i dominirali zadnjih 20-ak minuta. Primili smo gol iz načina na koji smo znali. Nismo dobro reagirali kod auta. Nekad nogomet da, nekad uzme. Sve ima svoj razlog zašto i kako”, rekao je Dalić uvodno.

“Imali smo nekoliko tih auta u drugom poluvremenu, nijednom nismo dobro reagirali, uvijek se lopta odbijala i na kraju je bila izbijena. Na kraju je nedostajalo koncentracije. Dogodilo se ono što se nije smjelo dogoditi. Ali idemo dalje”, dodao je.

Naravno, Dalića je dočekalo pitanje o famoznoj situaciji između Kramarića i Perišića. Također je potvrdio kako neće zvati novog napadača, a na sve to je kazao:

“Neću zvati nikoga. Livaja je dobio nezgodan udarac u leđa, vidjet ćemo tijekom dana kakva će biti situacija. Imamo Musu i Kramarića kao napadače. Moj dojam s klupe o toj situaciji je da je Kramarić trebao odigrati u bolju poziciju, a ne šutirati s 25 metara lijevom nogom. To nije bilo rezonski”, komentirao je Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak