NE ŽELI SE CIJEPITI: Bayern žestoko kaznio svoju zvijezdu!

FOTO:

Njemački nogometaš Joshua Kimmich odbio se cijepiti protiv koronavirusa, što nije naišlo na odobrenje čelnika giganta Bayerna. Bavarski klub je odlučio oduzeti oko 800 tisuća eura od plaće poznatom nogometašu jer je ugrozio uspjeh kluba.

Kimmich će tako neko vrijeme morati provesti u izolaciji, bio je u kontaktu s osobom koja je imala koronavirus. Ugledni Sport1 piše da je čelnike Bayerna pogodila odluka o tome da ga sankcioniraju, ali i da ih je standardni prvotimac ostavio bez izbora jer su ga na sve načine pokušali nagovoriti da se cijepi. Bayern se na kraju odlučio za konkretne sankcije pa će tako Kimmichu biti oduzeto oko 800 tisuća eura od ukupnog iznosa godišnje plaće (ukupno prima 20 milijuna eura po sezoni).

“Ako je ono što Bild piše istina, Bayernovim šefovima se može samo čestitati na odluci. Oduzimanje novca s plaće je vjerojatno najjasniji jezik koji nogometaš poput Kimmicha, koji se zbog svojih glupih razloga ne želi cijepiti i ugrožava uspjeh kluba, može razumjeti.” – poručio je novinar Pit Gottschalk pa nastavio:

“Ne smije se tolerirati to što Kimmich i neke njegovi kolege nogometaši rade. Istovremeno zarađuju milijune od kluba, a onda govore da je nešto što utječe na dobro cijele skupine ljudi, privatna stvar. Jedno i drugo nije moguće. Bayern osjeća posljedice takvog velikog ega te trpi na sportskom planu.”  – zaključio je djelatnik Sporta1.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA: FIFA ĆE MOŽDA PONIŠTITI OVU UTAKMICU!?

Komentari

komentara

« Povratak