NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA: Salihamidžić uzeo Bayernu milijune pa odmah prihvatio novi posao!?

FOTO:

Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić dobili su u subotu otkaz u Bayernu, neposredno nakon što je klub u ludoj završnici Bundeslige osvojio naslov prvaka Njemačke. Titula nije spasila dvojicu Bayernovih direktora pa su obojica obaviještena o prekidu ugovora.

Salihamidžić je ovu funkciju obnašao od 2017. godine i od tada je s Bayernom osvojio 12 trofeja, među kojima je i jedan naslov Lige prvaka. Ugovor je imao do ljeta 2026. godine, pa će na račun otkaza dobiti između šest i osam milijuna eura otpremnine.

No na novi posao ne bi trebao čekati predugo. Talijanski Tuttosport piše da je Juventus zainteresiran za dovođenje popularnog Brazze na mjesto sportskog direktora. Salihamidžić dobro poznaje okruženje u Torinu jer je igrao za Juventus od 2007. do 2011. godine, kada je po isteku ugovora stigao iz Bayerna.

Većini igrača nije se svidjelo što su Kahn i Salihamidžić navodili kako bivši trener Julian Nagelsmann nije imao svlačionicu iza sebe. Bayernovi igrači vjeruju da se od njih napravilo žrtvene jarce umjesto da su šefovi jasno i pošteno preuzeli odgovornost za smjenu Nagelsmanna.

BILA BI TO PRAVA TRAGEDIJA: GASI SE JEDAN OD POZNATIJIH EUROPSKIH KLUBOVA!?

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak