NEĆE MOĆI IGRATI ZA HRVATSKU? Vrsaljku zbog divljanja prijeti rigorozna kazna!

FOTO:

Šime Vrsaljko, mogao bi, zajedno s još nekim igračima, biti drastično kažnjen zbog ispada nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Atletico Madrida i Manchester Cityja koja je završila 0:0. City je prošao zbog pobjede 1:0 u prvoj utakmici, a nakon susreta u Madridu u tunelu je nastao kaos.

Kamere su snimile nekoliko sukoba suparničkih igrača, a najvatreniji je bio Vrsaljko kojega je nekoliko članova Atleticovog stručnog stožera zadržavalo da ne nasrne na Kylea Walkera. Atleticov bek pozivao je Engleza na tučnjavu, a u jednom trenutku je i pljunuo prema njemu.

UEFA istražuje cijeli incident, a sasvim je jasno da će kazni biti i da će one biti drastične. Teške sankcije čekaju i Atletico koji je, kao organizator utakmice, dopustio da dođe do tako velikog incidenta. To je za SN komentirao i bivši disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić, prenose naši mediji.

“Igrači će također biti kažnjeni neigranjem na nekoliko utakmica ili nekoliko mjeseci u sklopu UEFA-inih natjecanja. Naravno da je moguće da se to proširi i na reprezentativna natjecanja, sve ovisi kako će se u disciplinskim tijelima tretirati taj incident. Bilo je već slučajeva da su igrači imali zabranu nastupa za reprezentaciju nakon grijehova u dresu kluba”, rekao je.

Ako bi Vrsaljko zaista bio toliko drastično kažnjen, propustio bi jednu ili više utakmica hrvatske reprezentacije u Ligi nacija budući da je to UEFA-ino natjecanje. Podsjetimo, Hrvatska u novoj sezoni ovog UEFA-inog natjecanja 3. lipnja dočekuje Austriju, tri dana kasnije Francusku, a 10. lipnja gostuje kod Danske.

Komentari

komentara

« Povratak