NEIZVJESNA SUDBINA: Fiorentina Pjacu vraća u Torino, a „stara dama“ već ima plan za njega!

FOTO:

Talijanski portal italian-football.net učinak Marka Pjace u dosadašnjem dijelu sezone, u dresu Fiorentine opisuje riječju: razočaravajući.

Neizvjesna sudbina

Talent Marka Pjace je neupitna. Na žalost, nakon teške ozljede prije gotovo dvije godine, hrvatski se napadač i dalje pokušava vratiti u pravu formu, zbog koje i je svojedobno privukao pozornost velikog Juventusa.

Na žalost, u dosadašnjem dijelu sezone, na posudbi u Fiorentini, Marko nije pokazao puno i klub iz Firence ga želi vratiti u Torino. U prilog tome da Fiorentina više ne računa na Marka ide i činjenica kako su prije nekoliko dana iz Seville posudili Luis Muriela.

Što se tiče Juventusa, za Pjacu u ovom trenutku nema mjesta u momčadi. Zbog toga „stara dama“ navodno planira Pjacu poslati na još jednu posudbu. Za sada nije poznato u koji će to klub biti no zainteresirani su Cagliari i Fulham, a spominjao se i veliki Milan.

Podsjetimo, Marko je u ljeto 2016. senzacionalno prešao u Juventus, iz zagrebačkog Dinama, za oko 23 milijuna eura. Na žalost, u ožujku 2017. Pjaca je doživio tešku ozljedu križnog ligamenta koja ga je potpuno udaljila s terena na više od šest mjeseci. Otad je njegova obećavajuća karijera u stagnaciji. Proljetni dio sezone 2017./2018. proveo je na posudbi u Schalkeu, dok je ovu sezonu započeo s posudbom Fiorentini.

RASPAD ATLETICA: Klupska legenda seli u Serie A!

Inter se odriče Vrsaljka u korist braniča Manchester Uniteda?!

Komentari

komentara

« Povratak