NEIZVJESNA VREMENA: Legendarni nogometaš i član Izvršnog odbora otkrio što će se događati na sastanku UEFA-e!

FOTO:

Danas bi se u sjedištu UEFA-e trebala održati videokonferencije na kojoj će sudjelovati 55 nacionalnih Saveza, Europsko udruženja klubova te predstavnici europskih liga.

Glavna tema je naravno održavanje natjecanja i što se može poduzeti u vezi nastale epidemija koronavirusa. Najviše će se razgovarati o EURO-u, Ligi prvaka te Europskoj ligi, no jedna nogometna legenda smatra da UEFA-a danas neće moći donijeti konačno odluku.

Poljska ikona Zbigniew Boniek, predsjednik poljskog Saveza i član Izvršnog odbora priznao je novinarima da se europska krovna organizacija trenutno nalazi u teškim i neizvjesnim vremenima. Također smatra da se na današnjem sastanku koji počinje od 13 sati, neće moći donijeti konačna odluka.

“Uefa ne može donijeti konačnu odluku! Možemo samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi. Nažalost, sve je moguće. U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke.” – izjavio je Boniek.

Europsko prvenstvo se ove godine trebalo održati u 12 gradova domaćina što je prvi puta u povijesti. Početak je trebao biti zakazan 12. lipnja u Rimu, veliko finale mjesec dana kasnije na mitskom Wembleyu.

PRIJATELJ U NEVOLJI: NEĆETE VJEROVATI TKO JE UNAJMIO ODVJETNIKE I PLATIO ČAK 4 MILIJUNA EURA KAKO BI IZBAVIO RONALDINHA IZ ZATVORA!

Komentari

komentara

« Povratak