NEIZVJESNOST NA OTOKU: Poništava se sezona Premiershipa, Liverpool ostaje bez toliko očekivane titule?!

FOTO:

Aktualni europski prvak Liverpool ove sezone je igrao briljantno i bio na korak do 30 godina sanjanog naslova prvaka Engleske. Međutim, prema pisanju The Athletica sprema se gorko razočaranje za sve navijače kultnih Redsa. Naime, mnogi čelnici premierligaških ekipa traže da se ovo prvenstvo poništi zbog pandemija koronavirusa.

Premierliga je službeno odgođena do 30. travnja ali je sasvim izvjesno da će se još neko vrijeme čekati na povratak nogometa, veliko je pitanje hoće li se sezona moći regularno privesti završetku. Posljednja utakmica u engleskom elitnom razredu odigrana je 9. ožujka između Aston Ville i Leicestera, nakon sastanka vlasnika klubova moguće je da sve aktivnosti budu odgođene do daljnjega.

“Posve je jasno što će se dogoditi. Ovo je pandemija svjetskih razmjera te treba započeti novu  sezonu. Da, bit će nekoliko gubitnika poput Liverpoola, ali iskreno, to nije važno. U Britaniji će se situacija samo pogoršavati, ali ako se izoliramo na dva ili tri mjeseca proći ćemo kroz ovo” – prenosi Athletic izjavu anonimnog nogometnog dužnosnika te dodaje da najmanje 14 od 20 klubova treba glasovati da bi se sezona poništila.

Najveći gubitnici bi u ovom slučaju bili igrači Liverpoola, Kloppve zvijezde nakon 29 kola imaju čak 25 bodova viška u odnosu na prvog pratitelja Manchester Citya.

Komentari

komentara

« Povratak