NEKA NOVA ITALIJA: Mancini objavio popis reprezentativaca za predstojeće okupljanje s dva velika iznenađenja!

FOTO:

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije, Roberto Mancini objavio je popis igrača na koje računa u utakmicama s Portugalom i SAD-om. Talijanska je javnost primijetila dva velika iznenađenja.

Nova Italija

Mnoge je iznenadio netom objavljeni popis talijanskih reprezentativaca na koje računa izbornik Roberto Mancini. Prije svega, talijanski je strateg s popisa izostavio kontroverznog Marija Balotellija. To ne bi bilo toliko čudno da Balotelli nije igrao u prve dvije utakmice njegovog izborničkog mandata. Također, trenutno nema nikakvih zdravstvenih problema i čini se kako bi mogao biti od koristi svojoj reprezentaciji.

Ipak, čini se da su ponovno prevladale stare netrpeljivosti između Mancinija i Balotellija. Naime, ova su se dvojica temperamentnih Talijana javno sukobila 2013. godine u Manchester Cityju, a čak je došlo i do fizičkog okršaja. Kao posljedica, Balotelli je nakon toga poslan u Milan, a Mancini je na kraju te sezone izgubio posao trenera „Građana“.

Osim izostanka Balotellija, talijanska je javnost iznenađena pozivom 18-godišnjeg veznjaka iz Serie B! Tako će se u sastavu „Azzura“ po prvi put naći Sandro Tonali, za kojega mnogi kažu da nevjerojatno podsjeća na legendarnog Andreu Pirla.

Kako bilo, Talijani 17. studenog u Milanu igraju s Portugalom, u sklopu Lige nacija. Tri dana kasnije sa SAD-om će odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici.

Želite se zaposliti kod Cristiana Ronalda? Ovo je glavna stavka ugovora koji ćete pri tom potpisati!

U ARSENALU SE KUJU OPAKI PLANOVI: Topnici žele Unitedovu zvijezdu!

Komentari

komentara

« Povratak