Nekad najmoderniji bus Dinama koji je vozio u Ligu prvaka, a sada vozi na jednoj zanimljivoj relaciji!

FOTO:

Autobus Dinama je u lipnju 2014. predstavljen kao najveće pojačanje, a novinarka Washington Posta Marissa Payne napisala da je “najoriginalniji autobus koji je ikad vidjela” (24sata)

Opa, što je ovo? Ovakav komfor nismo očekivali. Je li ovo Dinamov autobus, komentirali su putnici spremajući kofere u prtljažnik modernog autobusa na zagrebačkom kolodvoru čekajući put za Bašku.

Tako je nekad najmoderniji i najoriginalniji autobus danas vozi na relaciji Zagreb – Baška. Prije šest godina, u lipnju 2014., Dinamo je predstavio novi autobus, koji je bio toliko dobar da je novinarka Washington Posta Marissa Payne napisala da je “najoriginalniji autobus koji je ikad vidjela”. Uostalom, tog lipnja 2014. autobus je prozvan najvećim pojačanjem Dinama.

Efektan autobus pohvalio je i portal 101 Great Goals na Twitteru “Dinamo Zagreb have an AWESOME new bus!!!’’. Prevedeno, Dinamo ima genijalan bus.

Upravo tim autobusom Dinamo je otputovao u Maribor, gdje je pod vodstvom Ante Čačića izborio Ligu prvaka. Iz tog autobusa, ako se sjećate, izbačen je i Domagoj Vida nakon što je otvorio pivo. Dugačak je 14 metara te vrhunski opremljen, kako bi prva momčad Dinama i stručni stožer na putovanjima imali najbolje moguće uvjete i komfor. Ima 20 posebnih sjedala sa sustavom električno podesivog naslona za noge, kao i dva posebno opremljena sjedala u prednjem dijelu autobusa, gdje su sjedili treneri Dinama.

Poseban ormar s monitorom i DVD playerom omogućavao je treneru analiziranje utakmica i pripremu taktike tijekom putovanja, a cijeli je autobus opremljen modernim satelitskim sustavom za primanje signala tijekom vožnje.

Posebne pohvale dobio je zbog vanjskog izgleda, gdje dominira lav, koji se proteže duž bočne strane, a šapa s kandžama i razderotina na drugoj strani autobusa simbol su hrabrosti s kojom je Dinamo putovao.

OVO JE POGODAK SEZONE: EVO ŠTO MANDŽUKIĆ MISLI O SARRIJEVOM OTKAZU!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak