NEKADA JE VRIJEDIO ČAK 70 MILIJUNA EURA: Svjetski prvak iz 2018 prekida karijeru!

FOTO:

Vodeći svjetski mediji raspisali su se kako će uskoro doći do prekida jedne velike karijere. Naime, u pitanju je 30-godišnji francuski stoper Samuel Umtiti.

Svjetski prvak s Francuskom iz 2018. i Lilleov stoper, čija je vrijednost dok je igrao za Barcelonu iznosila 70 milijuna eura, danas je procijenjen na tek tri milijuna, ponovno ozlijeđen, zbog čega vjerojatno neće igrati do kraja sezone, i pred odlukom o nastavku ili prekidu karijere.

Francuski mediji pišu da je Umtitijeva operacija koljena prošla dobro, no da njegov trener Paulo Fonseca nije mogao dati precizan odgovor na pitanje mogu li on i Lille računati na njega u ovoj sezoni. Njegov status u francuskoj momčadi je status igrača koji sjedi na klupi i tek povremeno igra pa je u ovoj natjecateljskoj godini odigrao tek šest ligaških utakmica, odnosno samo 181 minutu u njima.

Španjolski mediji podsjećaju da je problema s koljenom imao i dok je igrao u Barceloni, koja ga je dovela iz Lyona 2016. u transferu vrijednom 25 milijuna eura. Prije nego što je 2022. poslan na posudbu u Lecce, za Barcu je zbog ozljede koljena propustio 76 utakmica.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak